Facebook Live

Hartelijk welkom

Veilig betalen

U kunt bij La Borsa op de volgende manieren betalen:

1. Zelf overschrijven:
U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over naar rekeningnummer 44.77.12.454 t.n.v. La Borsa met als betalingskenmerk uw bestelnummer. Bij deze betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd.


2. Creditcard:
La Borsa accepteert PayPal, Eurocard/Mastercard en Visa. Indien u kiest voor deze online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen.


3. Internet bankieren:
Betalen via internet bankieren/ideal werkt snel. Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw artikel(en) binnen 2 werkdagen ter bestelling aan te bieden aan TNT Post.


4. iDeal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is online betalen via internetbankieren.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.


5. Onder rembours:
Als u kiest voor betalen onder rembours betaalt u bij aflevering van de goederen aan de postbode. Voor een levering onder rembours brengen wij een extra bedrag in rekening van €10,00. Onder rembours is alleen mogelijk aan een verzendadres in Nederland. De adresgegevens van een remboursorder worden door ons extra gecontroleerd op juistheid ivm. mensen die zomaar rembours orders versturen.